Vacature opleiding forensisch arts.
Gepubliceerd op:28-10-2019

Geachte leden van het FMG.


Zoals u waarschijnlijk weet was het afgelopen maanden mogelijk te solliciteren voor de opleiding tot forensisch arts. Waar er afgelopen jaar meer kandidaten dan opleidingsplaatsen waren is dit jaar het aantal sollicitanten minder dan gehoopt.

De NSPOH heeft daarom in samenspraak met het FMG besloten om de sluitingsdatum voor de sollicitatie voor de opleiding forensische geneeskunde uit te stellen tot 1 januari 2020.

Er is nog een aantal plekken beschikbaar voor start van de opleiding in maart 2020. De krapte op de arbeidsmarkt staat zeer hoog op de agenda van het FMG-bestuur. Het invullen van de beschikbare AIOS-plekken is stap 1. Ik wil u namens het FMG-bestuur vragen helpen te zoeken naar geschikte AIOS'en.

Kandidaten kunnen tot 1 januari 2020 reageren, voor meer informatie zie https://www.artsmg.nl/extra-sollicitatiemogelijkheid-opleiding-forensisch-arts/

Extra sollicitatiemogelijkheid opleiding forensisch arts - Arts Maatschappij en Gezondheid

UTRECHT, 4 oktober. De forensische geneeskunde is boeiend en maatschappelijk zeer relevant. Tegelijkertijd is het ook een kwetsbare discipline, die voor de toekomst behoefte heeft aan meer forensisch artsen. Om die reden hebben de ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Justitie & Veiligheid extra gelden beschikbaar gesteld voor de opleiding […]

www.artsmg.nl

De uitgestelde sluitingsdatum is ook gecommuniceerd naar de DPG-raad van de GGD-GHOR.

Met vriendelijke groet,

Namens het FMG-bestuur.

Guido Reijnen
Voorzitter FMG