Next Level Dokter Collegetour
Gepubliceerd op:21-05-2024

Op 27 mei wordt de eerste Next Level Dokter Collegetour georganiseerd op de VU Amsterdam! Next Level Dokter is een maatschappelijk initiatief en helpt geneeskundestudenten tijdens hun ontdekkingsreis naar artsenberoepen midden in de samenleving.

Kom 27 mei naar de Next Level Dokter Collegetour – live of online

Ben jij al bezig met je volgende stap? Next Level Dokter is een maatschappelijk initiatief en here to help tijdens je ontdekkingsreis naar artsenberoepen midden in de samenleving. We inspireren en helpen je bij het vinden van een artsenberoep dat echt bij je past. En wellicht is dat een beroep buiten de ziekenhuismuren, midden in de samenleving. Ben je benieuwd naar wat dokters buiten het ziekenhuis typeert, hoe zij hun keuzes maken, en welke stigma’s over werken buiten het ziekenhuis nu waar zijn of niet? Kom dan naar de eerste Next Level Dokter Collegetour op 27 mei van 19.00 tot 20.15 uur op de VU Amsterdam (gratis maaltijd vanaf 18.15 uur).

Maak kennis met en stel je vragen aan een arts in opleiding tot jeugdarts, forensisch arts en arts voor verstandelijk gehandicapten. Ben je erbij, live of online? Meld je vandaag nog gratis aan via: https://www.thenextleveldokter.nl/collegetour/

Als Next Level Dokter ben je voortdurend in beweging, met een gevarieerd takenpakket en volop afwisseling. Wil je alvast wat meer weten? Neem dan een kijkje op nextleveldokter.nl.