Aanmelden 2e editie van webinar nu mogelijk.
Gepubliceerd op:04-10-2021

Op donderdag 28 oktober 2021 van 19:00-22:00 organiseert NP - Kwaliteitsnetwerk Forensisch Medische Zaken een webinar in samenwerking met het Forensisch Medisch Genootschap en de Politieacademie.

De webinar is een terugkomend initiatief om tijdens de COVID periode (en misschien zelfs daarna!) samen kennis op te doen en de kwaliteit van onze samenwerking en ons werk (waar nodig) te verbeteren.


De 2e editie zal gaan over Zeden onderzoek. Vanuit 3 invalshoeken zullen we verschillende facetten van zeden onderzoek bespreken. Onderwerpen die aan bod komen zijn; het inzetten van moderne forensische lichtbronnen in zeden onderzoeken, de bewijswaarde van de nulmeting bij kinderen en het belang van aangifte doen voor de emotionele verwerking van slachtoffers.

De webinar is bedoeld voor medewerkers van de FO van de NP en KMar, Forensisch artsen en verpleegkundigen, medewerkers van het OM en medewerkers van het NFI. Aanmelden is verplicht voor gratis deelname en voor artsen en verpleegkundigen zijn er 2 accreditatiepunten te verdienen. Aanmelden doe je voor 26 oktober via https://tinyurl.com/FMZzeden
Mocht je niet kunnen, de webinar wordt opgenomen zodat deze ook op een later moment terug te kijken is. Voor meer informatie; zie flyer hieronder (tevens in de bijlage)!

Met vriendelijke groeten,
De organisatie,
Karen van den Hondel (FMG)

Yosha Minken (Politieacademie)

Rick van Rijn (NP-KNW FMZ - VK)